• Eco-friendly Compostable CPLA Reusable Tableware

    Téhnologi Compostable CPLA tiasa ramah Éca Bahan

    Perangkat ulang tabel anu tiasa digunakeun ku bioplastik didamel tina bioplastik anu kompostable. Bahanna disebut PLA sareng didamel tina cornstarch. Henteu aya bahan plastik sareng teu aya péstisida. Setél warni ieu nyetél supados langkung pikaresepeun pikeun tuangeun. Ringan sareng teu tiasa dianggo, anu cocog pikeun perkemahan bumi atanapi piknik. Mesin cuci mesin anu aman, punten ulah dipasang dina gelombang mikro.

  • Eco-friendly Bamboo Fiber Baby Dinner Tableware Set

    Serat Orok Bambu Baby Dinner Énergi Béntang Eco

    Budak anu warni sareng pikaresepeun sareng tuangeun orok séhat anu ramah tur sustainable dilakukeun tina serat awi alam tanpa bahan toksik. Langkung aman ti plastik sareng bahan ngabahayakeun anu sanés. Sareng tékstur awi ngagampangkeun anu dicekel.