• Eco-friendly Compostable CPLA Reusable Tableware

    Téhnologi Compostable CPLA tiasa ramah Éca Bahan

    Perangkat ulang tabel anu tiasa digunakeun ku bioplastik didamel tina bioplastik anu kompostable. Bahanna disebut PLA sareng didamel tina cornstarch. Henteu aya bahan plastik sareng teu aya péstisida. Setél warni ieu nyetél supados langkung pikaresepeun pikeun tuangeun. Ringan sareng teu tiasa dianggo, anu cocog pikeun perkemahan bumi atanapi piknik. Mesin cuci mesin anu aman, punten ulah dipasang dina gelombang mikro.

  • Eco-friendly Bamboo Fiber Baby Dinner Tableware Set

    Serat Orok Bambu Baby Dinner Énergi Béntang Eco

    Budak anu warni sareng pikaresepeun sareng tuangeun orok séhat anu ramah tur sustainable dilakukeun tina serat awi alam tanpa bahan toksik. Langkung aman ti plastik sareng bahan ngabahayakeun anu sanés. Sareng tékstur awi ngagampangkeun anu dicekel. 

  • CPLA Compostable Cutlery Retail Box with Display Tear-away Box

    Kothak Toko Élotan Tutup Komposable CPLA sareng Kotak Cimata

    Box Husus Khusus dibungkus CPLA Dibungkus set cutlery CPLA kalayan kotak tampilan luh. Dijieun tina Sumber Tanaman Anu tiasa Diparengkeun sareng Sustainable. Aranjeunna disambut ku pasar Éropa sareng Amérika.

  • CPLA Plastic-free Sustainable Renewable Cutlery Kit – Paper bag

    CPLA Plastik Cilik Téknik Séptétik Lébar - Kertas kantong

    Set cutlery ieu ngandung péso CPLA, garpuh, sendok sareng serbet. Pikeun genah anjeun, set anu dipak dina kantong kertas kraft. Cocog sareng dianggo kalayan piring anu panas, anu nyababkeun aranjeunna cocog pikeun kaperluan. Saé kanggo dianggo pikeun kagiatan atanapi pasisan luar!

  • CPLA Plastic-free Sustainable Renewable Cutlery Kit – Compostable bag

    CPLA Plét Dipotong Lébar Séptétik Lébar Plastik - Kantong Compostable

    Set cutlery ieu ngandung péso CPLA, garpuh, sendok sareng serbet. Pikeun genah anjeun, set anu dipak dina kantong foil anu bisa compostable. Cocog sareng dianggo kalayan piring anu panas, anu nyababkeun aranjeunna cocog pikeun kaperluan. Saé kanggo dianggo pikeun kagiatan atanapi pasisan luar!

  • CPLA+Bamboo Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 6 inch Cutlery

    CPLA + awi Bangki Tangkal Berbasis Plastik Tanpa Kéngingkeun 6 inci Dipotong

    Asam poliaktisisasi kristal-lactic, atanapi CPLA, mangrupikeun polimér dumasarkeun tutuwuhan anu tiasa dianggo dina pamotongan urang. Ku nambihan serat Awi, ngajantenkeun cutlery langkung alami sareng bergaya. Campuran CPLA kompos anu kuat sareng kuat sareng kasabaran panas anu luhur. Potlét bébas palastik tiasa dianggo pikeun sup server, saos sangu, atanapi tuang kaluar kanggo fungsi tuangeun ruangan atanapi jero ruangan.

  • CPLA+Bamboo Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery

    CPLA + awi Bangki Tangkal Berbasis Plastik Tanpa Kéngingkeun 7 inci Dipotong

    Asam poliaktisisasi kristal-lactic, atanapi CPLA, mangrupikeun polimér dumasarkeun tutuwuhan anu tiasa dianggo dina pamotongan urang. Ku nambihan serat Awi, ngajantenkeun cutlery langkung alami sareng bergaya. Campuran CPLA kompos anu kuat sareng kuat sareng kasabaran panas anu luhur. Potlét bébas palastik tiasa dianggo pikeun sup server, saos sangu, atanapi tuang kaluar kanggo fungsi tuangeun ruangan atanapi jero ruangan.

  • CPLA Plant-based Compostable Plastic-free Renewable small size Cutlery

    CPLA Tangkal Plastik anu haratis Komposisi Plorable bebas Ukuran Dipotong

    Asam poliaktisisasi kristal-lactic, atanapi CPLA, mangrupikeun polimér dumasarkeun tutuwuhan anu tiasa dianggo dina pamotongan urang. Campuran CPLA kompos anu kuat sareng kuat sareng kasabaran panas anu luhur. Plastik ukuran ukuran palastik-gratis tiasa dianggo pikeun ngopi kopi, dessert alit, sasarap, és-krim kanggo fungsi dahareun ruangan atanapi jero ruangan.

  • CPLA Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 6 inch Cutlery

    CPLA Tangkal Plastik anu haratis Komposisi Lilin Teras 6 inci

    Asam poliaktisisasi kristal-lactic, atanapi CPLA, mangrupikeun polimér dumasarkeun tutuwuhan anu tiasa dianggo dina pamotongan urang. Campuran CPLA kompos anu kuat sareng kuat sareng kasabaran panas anu luhur. Potlét bébas palastik tiasa dianggo pikeun sup server, saos sangu, atanapi tuang kaluar kanggo fungsi tuangeun ruangan atanapi jero ruangan.

  • CPLA Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 6.5 inch Cutlery

    CPLA Plable basis Plastik Plable-gratis Terupuskeun 6,5 inci Cutlery

    Asam poliaktisisasi kristal-lactic, atanapi CPLA, mangrupikeun polimér dumasarkeun tutuwuhan anu tiasa dianggo dina pamotongan urang. Campuran CPLA kompos anu kuat sareng kuat sareng kasabaran panas anu luhur. Potlét bébas palastik tiasa dianggo pikeun sup server, saos sangu, atanapi tuang kaluar kanggo fungsi tuangeun ruangan atanapi jero ruangan.

  • CPLA Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery

    CPLA Tangkal Plastik anu haratis Komposisi Plorable 7 inci

    Asam poliaktisisasi kristal-lactic, atanapi CPLA, mangrupikeun polimér dumasarkeun tutuwuhan anu tiasa dianggo dina pamotongan urang. Campuran CPLA kompos anu kuat sareng kuat sareng kasabaran panas anu luhur. Potlét bébas palastik tiasa dianggo pikeun sup server, saos sangu, atanapi tuang kaluar kanggo fungsi tuangeun ruangan atanapi jero ruangan.

  • Birchwood FSC Natural Renewable Compostable Cutlery

    Birchwood FSC Semula Diproseskeun Alam Dipinda

    Motong kami didamel tina 100% FSC®kai disertikeun. Kami nganggo kai birch anu tiasa diobérkeun pikeun urang cétas kusabab éta jinis kayu anu gancang. FSC®mangrupikeun standar global pikeun perhutanan sustainable sareng aranjeunna ngajamin yén pikeun unggal tangkal anu ditebak, tangkal anu anyar dipelakan. The FSC®standar ogé ngalieurkeun flora alam sareng fauna leuweung. Cutlery kami teu kadaptar sahingga anjeun kéngingkeun cutlery 100% anu pinuh compostable.

1.2 Teras> >> Halaman 1/2