Tinjauan Paméran Gianty

Taun ka tukang, urang ngahadiran Canton Fair, NRA di Chicago sareng PLMA di Amsterdam. Minggu kamari urang kakara ngahadiran HRC ti Mar 3-5th - acara panggedéna sareng UK anu paling bergengsi. Industri pangan UK sareng layanan silaturahmi diakui sacara global janten ayana dina barisan inovasi jeung kaunggulan produk. Aranjeunna nawiskeun aksés anu henteu cocog ka 20,000+ produsén kaputusan anu terus narékahan pikeun manggihan panyadia pikeun ningkatkeun bisnis urang.

Kami parantos ngalegaan ruang lingkup usaha kami sareng damel kerjasama anu ramah sareng para nasabah di seueur nagara ngaliwatan pameran ieu. Taun ieu urang ogé bakal ka Canton Fair, NRA, PLMA sareng pameran anyar: Interpack 2020 di Dusseldorf, Jerman. Panginten urang bakal pendak diditu.

展会1
展会2
展会3

Waktu pos: Mei-06-2020