Warta

  • Rencana Aksi Ékonomi Éropah EU reintensify drive pikeun bungkusan ramah lingkungan

    Komisi Éropa parantos ngadamel Rencana Aksi Ékonomi Ékspéritasi énggal dimana éta prioritas ngirangan panyimpangan sareng sampah bungkus, nyetir desain pikeun bungkus tiasa didaur ulang sareng didaur ulang sareng ngirangan pajeulitna bahan bungkusan. Rencana, anu diperkirakeun ku Komisi salaku salah sahiji t ...
    Maca deui
  • Tinjauan Paméran Gianty

    Taun ka tukang, urang ngahadiran Canton Fair, NRA di Chicago sareng PLMA di Amsterdam. Minggu kamari urang kakara ngahadiran HRC ti Mar 3-5th - acara panggedéna sareng UK anu paling bergengsi. Industri pangan UK sareng layanan silaturahmi diakui sacara global di payuneun ...
    Maca deui