FAQs

FAQ

NANYA NANYA NUJUK

1. Naon bahan kompos anjeun lengkep? Naha aman ieu bahan?

Éta biopolymer dijieun tina asam polylactic (PLA) anu tiasa diturunkeun tina tutuwuhan pati sapertos jagong, kentang sareng tebu. Bahan ieu BPA gratis sareng FDA disatujuan pikeun kaamanan pangan. Sajumlah sertifikasi ngeunaan kompostabilitas sareng kaamanan tiasa disayogikeun.

2. Naha produk PLA sustainable?

PLA dilakukeun tina tutuwuhan anu sumberna diperyogikeun taunan. Produk PLA tiasa sapinuhna dibungkus ku fasilitas kompérsial komérsial. Tapi, aranjeunna ogé tiasa dipiceun ku métode manajemén runtah tradisional anu sanés sapertos lahan.

3. Naha kuring tiasa nempatkeun produk anjeun kana kompos halaman bumi?

Kami nyarankeun yén pembuangan produk PLA di fasilitas kompos industri dimana aranjeunna bakal janten kompos sareng giliran kana taneuh. Henteu kéngingkeun kanggo dianggo dina panguburan halaman bumi khas kusabab kurangna suhu tinggi sareng kaayaan Uap anu konsisten.

4. Kumaha pariksa produk kompos anjeun?

Barang-barang urang compostable nyumponan standar ASTM pikeun kalemahan. Éta disertifikasi pikeun minuhan standar ieu ku Biodegradable Products Institute (BPI) anu ngagunakeun standar dumasar ilmiah pikeun nangtoskeun upami produkna kompos dina fasilitas komérsial. Produk teu tiasa ngandung logo BPI kacuali resmi diaku resmi. Janten cariosan kecap "BPI Certified" sareng anjeun tiasa yakin yén produk anjeun bakal ngarobih di fasilitas komérsial.

5. Naha produk anjeun cocog kanggo dianggo réstoran?

Leres. Produk CPLA kami dirancang kalayan tugas beurat sareng kasabaran panas anu luhur. Salaku conto, sérpét urang ngamungkinkeun motong katuangan tangguh sapertos daging atanapi és krim scooping.

6. Naha urang ngalaksanakeun naon waé nalika produk compostable ditungtungan di TPA TPA?

Leres. Kauntungan nganggo bahan-bahan dasar anu tiasa diperbaharui nyata sanajan henteu tiasa kompos ku aranjeunna tina fasilitas komérsial. Mangpaat ieu, dibandingkeun sareng plastik tradisional, kalebet gas rumah kaca ngirangan sareng ngirangan konsumsi sumber énérgi dina cara diproduksi.

7. Naha produk anjeun tiasa disaluyukeun dina lilana waktos anu cekap?

Leres. Tes sampel adat biasana kaluar ngeunaan 6 poé. Alatan kami ngagaduhan pabrik pabrik sorangan, ngarancang acuan sareng pabrik kapang ngan ukur 35 dinten.

8. Kumaha nyandak bagian gawé babarengan sareng Gianty?

Upami anjeun resep ka produk naon waé ti Gianty, kami resep masihan modél bisnis mungkin sareng solusi ranté pasokan pikeun barang-barang urang ngahasilkeun. Salaku conto, BIONEO kami nganggo mérek ritel sareng set makan réusable deui sadaya cocog pikeun bisnis E-dimimitian.

9. Naha aya pilihan angkutan anu gancang pikeun nagara Éropa?

Leres. Hunan-Eropa Internasional Railway, 10000-km-tambah rél karéta ti pabrik Hunan ka Éropa. Ngalangkungan karéta api énggal ieu, ngan ukur diperyogikeun waktos ngeunaan 10-12 dinten rata-rata pikeun ngangkut kontaner ti Hunan China ka nagara Éropa, langkung ti 20 dinten langkung pondok ti pengiriman laut ti palabuhan Wétan.

10. Naha aya kasempetan pikeun niléykeun atanapi investasi Gianty?

Leres. Kami dibuka sacara lega kanggo kéngingkeun tawaran investasi ti mitra poténsi internasional. Kami komitmen pikeun narik leuwih seueur pamilon industri industri anu ramah émosional global.

INGIN KANGGURU DENGAN AS?