CPLA + awi Bangki Tangkal Berbasis Plastik Tanpa Kéngingkeun 7 inci Dipotong

Katerangan Singkat:

Asam poliaktisisasi kristal-lactic, atanapi CPLA, mangrupikeun polimér dumasarkeun tutuwuhan anu tiasa dianggo dina pamotongan urang. Ku nambihan serat Awi, ngajantenkeun cutlery langkung alami sareng bergaya. Campuran CPLA kompos anu kuat sareng kuat sareng kasabaran panas anu luhur. Potlét bébas palastik tiasa dianggo pikeun sup server, saos sangu, atanapi tuang kaluar kanggo fungsi tuangeun ruangan atanapi jero ruangan.


Jinis Produk

Produk Tag

CPLA (Crystal PLA) nyaéta bahan biodegradable énggal anu kabentuk ku kristal molekular dumasar kana bahan PLA. CPLA gaduh karasa saé, éta sacara teknis solésér masalah résistansi anu goréng tina PLA, Panas Tahan dugi ka 85 ° C. Éta elemen élemén klorin bébas bleached, avirulent na matak bahaya. Henteu aya bau anéh sareng euweuh bocor. CPLA mangrupakeun produk biodgradable sareng ramah écoos. Produk CPLA tiasa Compostable di fasilitas kompos komérsial sakedik 180 dinten, degradasi 100% kajantenan dina waktos anu langkung lami, ti éta alamiah alami.

Cutlery CPLA kami ngagaduhan BPI, OK Compost, FDA, SGS sertifikasi, sareng sajabana sertifikasi ieu nunjukkeun kamampuan compostable sareng kasalametan kontak dahareun.

Biodegradable Products Institute (BPI) mangrupikeun asosiasi sanés pikeun-kauntungan tina jalma konci sareng grup ti pamaréntah, industri sareng akademisi. Program sertifikasi BPI nerapkeun tés dumasar-élmu pikeun ngabuktikeun hiji bahan bakal kompos di fasilitas kotamadya atanapi komérsial teras teu ngantosan résidu beracun atanapi anteng dina taneuh.

Fitur
• Dijieun tina bioplastic dumasar kana pepelakan, ngahasilkeun tina aci anu tiasa diperyogikeun
• Beungeut panas Pearlescent dugi ka 85 ℃
• Anti cai sareng minyak-buktina kalayan karasa tinggi
• Bahan CPLA tiasa lengkep kompos dina fasilitas kompos komérsial dina 180 dinten
• Sadia dina warna bodas, hideung atanapi warna, dibungkus atanapi nyalira
• FDA disatujuan pikeun kontak langsung langsung
• Langkung alami sareng bergaya

Tech Spésifikasi

Barang  CPLA 7 inci Knife
Bahan  PLA + serat awi
Warna  Bodas, Hideung, Berwarna
Panjangna  180mm 
Beurat  4,5g
Kartu cacah  1000 PCS
Barang per pak  50 PCS
Pek unggal karton  20 pek
Ukuran karton  35 * 19 * 17cm
NW  4.5kg
GW  5kg
Barang  Garpuh CPLA 7 inci
Bahan  PLA + serat awi
Warna  Bodas, Hideung, Berwarna
Panjangna  170mm 
Beurat  4,5g
Kartu cacah  1000 PCS
Barang per pak  50 PCS
Pek unggal karton  20 pek
Ukuran karton  36 * 20,5 * 21,5cm
NW  4.5kg
GW  5kg
Barang  Sepuluh inci CPLA
Bahan  PLA + serat awi
Warna  Bodas, Hideung, Berwarna
Panjangna  160mm 
Beurat  4,5g
Kartu cacah  1000 PCS
Barang per pak  50 PCS
Pek unggal karton  20 pek
Ukuran karton  33 * 20,5 * 23cm
NW  4.5kg
GW  5kg

Lamaran

CPLA+Bamboo Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery4
CPLA+Bamboo Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery7
CPLA+Bamboo Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery5
CPLA+Bamboo Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery8
CPLA+Bamboo Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery6
CPLA+Bamboo Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami