CPLA Plastik Cilik Téknik Séptétik Lébar - Kertas kantong

Katerangan Singkat:

Set cutlery ieu ngandung péso CPLA, garpuh, sendok sareng serbet. Pikeun genah anjeun, set anu dipak dina kantong kertas kraft. Cocog sareng dianggo kalayan piring anu panas, anu nyababkeun aranjeunna cocog pikeun kaperluan. Saé kanggo dianggo pikeun kagiatan atanapi pasisan luar!


Jinis Produk

Produk Tag

Ieu dibungkus ku sapotong cutlery CPLA anu dibungkus sacara individu sareng garpuh, péso, sésana, sareng sét napkin mangrupikeun tambihan anu sampurna pikeun operasi anu kaluar! Pilihan anu cocog pikeun perlengkapan plastik tradisional, petroleum, kit sérpét ieu kalebet garpu, péso, sareng sésana anu didamel ku PLA, plastik basis tumbuhan anu dibentuk ku sumber-sumber anu tiasa dianyari pikeun ngaminimalkeun dampak lingkungan nalika dilungkeun. Penanganan anu dikuatkeun nolak ditongkok sareng nyentak pikeun nyayogikeun jasa kualitas anu saé. Kantong ogé disertakeun, anu ngamungkinkeun para sémah anjeun gampang nyeuseuh leungeunna atanapi ngabersihan tumpah teu kahaja. Datang dibungkus sacara sanés pikeun sanitasi anu langkung saé, alat cutlery ieu mangrupikeun pendamping anu hadé pikeun tuangeun dahareun-treuk atanapi entitas-to-go. Kalayan formasi anu canggih, kristal, unggal cutlery tiasa tahan panas dugi ka 85 ℃, anu tiasa dianggo pikeun tuangeun anu panas sareng tiis.

Kustomisasi
Motong kami henteu cocog pikeun nyitak. Kantongna tiasa dipariksa tina kuantitas pesenan minimum 200.000 lembar. Urang nawiskeun rupa-rupa kitét kérpér sakumaha per sarat pikeun palanggan. Anjeun tiasa milih tina komponén saham kami sareng tangtosna kombinasi item anu dipikahoyong. Pikeun inpo langkung lengkep, anjeun tiasa ngirim inpormasi ka info@ecogianty.com.

Fitur
• awet sareng lengkep compostable dina fasilitas komérsial
• cutlét kompos anu Certified cocog pikeun daur ulang runtah dahareun
• Sare sareng bergaya, kukuh sareng praktis
• Saé kanggo tuangeun anu panas atanapi tiis
• Cocog kanggo acara atanapi acara silaturahmi
• Bisa ngaropéa sacara bébas

Tech Spésifikasi

Barang  Kit Cutlery 7 inci nganggo inci Kantong Kertas
Eusi  péso + garpuh + sendok + napel
Bahan Cutlery  PLA
Warna cutlery  Bodas, Hideung, Berwarna
Kantong Bahan  kertas kraft + palapis PLA
Panjangna  235mm 
Beurat  péso 4.5g, garpu 4,5g, sendok 4,5g
Kartu cacah  500 pek
Ukuran karton  64 * 24 * 48cm
NW  6,8kg
GW  7.3kg
Barang  Kit Cutlery 6,5 inci nganggo Kit Paper
Eusi  péso + garpuh + sendok + napel
Bahan Cutlery  PLA
Warna cutlery  Bodas, Hideung, Berwarna
Kantong Bahan  kertas kraft + palapis PLA
Panjangna  235mm 
Beurat  péso 4.3g, garpu 4.4g, sendok 5,5g
Kartu cacah  500 pek
Ukuran karton  64 * 23 * 50cm
NW  7.1kg
GW  7.6kg
Barang  CPLA 6 inci Cutlery Kit sareng Kantong Kertas 
Eusi  péso + garpuh + sendok + napel
Bahan Cutlery  PLA
Warna cutlery  Bodas, Hideung, Berwarna
Kantong Bahan  kertas kraft + palapis PLA
Panjangna  230mm 
Beurat  péso 3.5g, garpu 3.5g, sendok 3.5g
Kartu cacah  500 pek
Ukuran karton  64 * 23 * 50cm
NW  5.3kg
GW  5.8kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami