CPLA Tangkal Plastik anu haratis Komposisi Plorable 7 inci

Katerangan Singkat:

Asam poliaktisisasi kristal-lactic, atanapi CPLA, mangrupikeun polimér dumasarkeun tutuwuhan anu tiasa dianggo dina pamotongan urang. Campuran CPLA kompos anu kuat sareng kuat sareng kasabaran panas anu luhur. Potlét bébas palastik tiasa dianggo pikeun sup server, saos sangu, atanapi tuang kaluar kanggo fungsi tuangeun ruangan atanapi jero ruangan.


Jinis Produk

Produk Tag

Cutlery bioplastika didamel tina bioplastik anu bisa dibentuk. Bahanna disebut PLA sareng didamel tina gagang roti diénggalan. Éta dumasar-pabrik sareng plastik-gratis. PLA gaduh titik ngalembereh anu handap, janten anu saé kanggo dianggo tiris dugi ka sakitar 40 ℃. Dimana résistansi langkung panas diperyogikeun sapertos dipotong, atanapi tuang pikeun kopi atanapi sup, kami nganggo wujud anu terbatas. Ieu kalebet nambihan kapur tulis pikeun PLA polah salaku katalis, teras gancang pemanasan sareng pendingin résin PLA salami produksi. Ku nambihan sakedik kapur, bahanna dijamel tahan dugi dugi ka 85 ℃. Kapuruna ogé mangrupikeun alesan anu ditebak tos bodas. Bahan kuat anu disebut CPLA mastikeun cutlery moal gampang rusak. Cocog pisan pikeun pesta, catering atanapi di mana waé. Produk CPLA kami tetep cocog pikeun kompos industri, di boh kapal atanapi kompos kompos angin.

Cutlery CPLA kami ngagaduhan BPI, OK Compost, FDA, SGS sertifikasi, sareng sajabana sertifikasi ieu nunjukkeun kamampuan compostable sareng kasalametan kontak dahareun.

Biodegradable Products Institute (BPI) mangrupikeun asosiasi sanés pikeun-kauntungan tina jalma konci sareng grup ti pamaréntah, industri sareng akademisi. Program sertifikasi BPI nerapkeun tés dumasar-élmu pikeun ngabuktikeun hiji bahan bakal kompos di fasilitas kotamadya atanapi komérsial teras teu ngantosan résidu beracun atanapi anteng dina taneuh.

Fitur
• Dijieun tina bioplastic dumasar kana pepelakan, ngahasilkeun tina aci anu tiasa diperyogikeun
• Beungeut panas Pearlescent dugi ka 85 ℃
• Anti cai sareng minyak-buktina kalayan karasa tinggi
• Bahan CPLA tiasa lengkep kompos dina fasilitas kompos komérsial dina 180 dinten
• Sadia dina warna bodas, hideung atanapi warna, dibungkus atanapi nyalira
• FDA disatujuan pikeun kontak langsung langsung

Tech Spésifikasi

Barang  CPLA 7 inci Knife
Bahan  PLA
Warna  Bodas, Hideung, Berwarna
Panjangna  180mm 
Beurat  4,5g
Kartu cacah  1000 PCS
Barang per pak  50 PCS
Pek unggal karton  20 pek
Ukuran karton  35 * 19 * 17cm
NW  4.5kg
GW  5kg
Barang  Garpuh CPLA 7 inci
Bahan  PLA
Warna  Bodas, Hideung, Berwarna
Panjangna  170mm 
Beurat  4,5g
Kartu cacah  1000 PCS
Barang per pak  50 PCS
Pek unggal karton  20 pek
Ukuran karton  36 * 20,5 * 21,5cm
NW  4.5kg
GW  5kg
Barang  Sepuluh inci CPLA
Bahan  PLA
Warna  Bodas, Hideung, Berwarna
Panjangna  160mm 
Beurat  4,5g
Kartu cacah  1000 PCS
Barang per pak  50 PCS
Pek unggal karton  20 pek
Ukuran karton  33 * 20,5 * 23cm
NW  4.5kg
GW  5kg

Lamaran

CPLA Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery4
CPLA Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery7
CPLA Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery5
CPLA Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery8
CPLA Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery6
CPLA Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami