• CPLA+Bamboo Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 6 inch Cutlery

    CPLA + awi Bangki Tangkal Berbasis Plastik Tanpa Kéngingkeun 6 inci Dipotong

    Asam poliaktisisasi kristal-lactic, atanapi CPLA, mangrupikeun polimér dumasarkeun tutuwuhan anu tiasa dianggo dina pamotongan urang. Ku nambihan serat Awi, ngajantenkeun cutlery langkung alami sareng bergaya. Campuran CPLA kompos anu kuat sareng kuat sareng kasabaran panas anu luhur. Potlét bébas palastik tiasa dianggo pikeun sup server, saos sangu, atanapi tuang kaluar kanggo fungsi tuangeun ruangan atanapi jero ruangan.

  • CPLA+Bamboo Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery

    CPLA + awi Bangki Tangkal Berbasis Plastik Tanpa Kéngingkeun 7 inci Dipotong

    Asam poliaktisisasi kristal-lactic, atanapi CPLA, mangrupikeun polimér dumasarkeun tutuwuhan anu tiasa dianggo dina pamotongan urang. Ku nambihan serat Awi, ngajantenkeun cutlery langkung alami sareng bergaya. Campuran CPLA kompos anu kuat sareng kuat sareng kasabaran panas anu luhur. Potlét bébas palastik tiasa dianggo pikeun sup server, saos sangu, atanapi tuang kaluar kanggo fungsi tuangeun ruangan atanapi jero ruangan.

  • CPLA Plant-based Compostable Plastic-free Renewable small size Cutlery

    CPLA Tangkal Plastik anu haratis Komposisi Plorable bebas Ukuran Dipotong

    Asam poliaktisisasi kristal-lactic, atanapi CPLA, mangrupikeun polimér dumasarkeun tutuwuhan anu tiasa dianggo dina pamotongan urang. Campuran CPLA kompos anu kuat sareng kuat sareng kasabaran panas anu luhur. Plastik ukuran ukuran palastik-gratis tiasa dianggo pikeun ngopi kopi, dessert alit, sasarap, és-krim kanggo fungsi dahareun ruangan atanapi jero ruangan.

  • CPLA Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 6 inch Cutlery

    CPLA Tangkal Plastik anu haratis Komposisi Lilin Teras 6 inci

    Asam poliaktisisasi kristal-lactic, atanapi CPLA, mangrupikeun polimér dumasarkeun tutuwuhan anu tiasa dianggo dina pamotongan urang. Campuran CPLA kompos anu kuat sareng kuat sareng kasabaran panas anu luhur. Potlét bébas palastik tiasa dianggo pikeun sup server, saos sangu, atanapi tuang kaluar kanggo fungsi tuangeun ruangan atanapi jero ruangan.

  • CPLA Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 6.5 inch Cutlery

    CPLA Plable basis Plastik Plable-gratis Terupuskeun 6,5 inci Cutlery

    Asam poliaktisisasi kristal-lactic, atanapi CPLA, mangrupikeun polimér dumasarkeun tutuwuhan anu tiasa dianggo dina pamotongan urang. Campuran CPLA kompos anu kuat sareng kuat sareng kasabaran panas anu luhur. Potlét bébas palastik tiasa dianggo pikeun sup server, saos sangu, atanapi tuang kaluar kanggo fungsi tuangeun ruangan atanapi jero ruangan.

  • CPLA Plant-based Compostable Plastic-free Renewable 7 inch Cutlery

    CPLA Tangkal Plastik anu haratis Komposisi Plorable 7 inci

    Asam poliaktisisasi kristal-lactic, atanapi CPLA, mangrupikeun polimér dumasarkeun tutuwuhan anu tiasa dianggo dina pamotongan urang. Campuran CPLA kompos anu kuat sareng kuat sareng kasabaran panas anu luhur. Potlét bébas palastik tiasa dianggo pikeun sup server, saos sangu, atanapi tuang kaluar kanggo fungsi tuangeun ruangan atanapi jero ruangan.