Kothak Toko Élotan Tutup Komposable CPLA sareng Kotak Cimata

Katerangan Singkat:

Box Husus Khusus dibungkus CPLA Dibungkus set cutlery CPLA kalayan kotak tampilan luh. Dijieun tina Sumber Tanaman Anu tiasa Diparengkeun sareng Sustainable. Aranjeunna disambut ku pasar Éropa sareng Amérika.


Jinis Produk

Produk Tag

Produk ieu khusus dibungkus sareng Kertas Paper Printed sareng Jandéla Ningali-Ngaliwat. Éta dirancang pikeun awét awét sareng panas awor dugi ka 85 ℃. Produk kami diliwatan BRC, BPI, FDA sareng EU. kami ngagaduhan ukuran sareng warna anu béda. Perangkat lunak anu seueur dianggo di réstoran, pesta, kawinan, piknik, toko, pasar super sareng daérah sanés anu sanés.

Upscale dina cutlery disposable tradisional anjeun, kalayan Range Cutlery CPLA kami. Rentang ieu lancar, awét, langkung kuat, sareng langkung saé di sisi tangan dibandingkeun plastik pamotongan plastik normal. Upami anjeun henteu acan kantos dianggona sateuacan anjeun pasti bakal kaget, sareng jadina palanggan anjeun. Ngahasilkeun kana knives CPLA urang, garpu, sareng kutipan urang tiasa sumping sakedik premium - tapi palanggan anjeun bakal resep kana tuangeunana aman dina kanyaho aranjeunna ngaminimalkeun dampak lingkunganana. (Unggal Cutlery jelas dicap Compostable)

Kustomisasi
Motong kami henteu cocog pikeun nyitak. Kotak batin sareng kotak cimata jauh tiasa dicetak tina jumlah pangiriman kuantitas 50.000 kotak. Urang ogé tiasa mendesain kotak numutkeun kaperluan anjeun. Anjeun tiasa milih tina komponén saham kami sareng tangtosna kombinasi item anu dipikahoyong. Pikeun inpo langkung lengkep, anjeun tiasa ngirim inpormasi ka info@ecogianty.com.

Fitur
• awet sareng lengkep compostable dina fasilitas komérsial
• cutlét kompos anu Certified cocog pikeun daur ulang runtah dahareun
• Sare sareng bergaya, kukuh sareng praktis
• Saé kanggo tuangeun anu panas atanapi tiis
• Cocog kanggo acara atanapi acara silaturahmi
• Pembungkusan Asil Diri Rilis pikeun Syarat Pelanggan.

Tech Spésifikasi

Barang  CPLA Énggalan Rotan Kotak nganggo Box Tear-away
Eusi  7 inci cét 24pcs / kotak ritel
Bahan Cutlery  PLA
Ukuran kotak Écér  18 * 11,8 * 2,9cm
Tampilan Ukuran kotak cimata  25,5 * 12 * 19cm
Kartu cacah  9 kotak
Ukuran karton  25,5 * 12 * 19cm
NW  1kg
GW  1.2kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori