Taros Kami

Shanghai Gianty Trading Co, Ltd.

about-us1

Markas Shanghai: 

Kamar 1766, Menara 2, Pusat Perusahaan Kerry, 209 Gonghe Rd, Kacamatan Jingan, Shanghai, Cina

Pabrik Ningbo: 

51 Siming Rd, Taman Perusahaan Tengtou, Kacamatan Fenghua, Ningbo, Zhejiang, Cina

Hunan Pabrik: 

Gedong Pabrik standar 41, Zona Perkembangan Eco & Tech, Taojiang, Hunan, Cina

Telepon

+86 021-52991733

+86 18717877187

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu: 10 am dugi 2pm

Minggu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami