Sertifikasi

simple TC004彩盒

BPI: 

BPI mangrupikeun sertifikasi Amérika Kalér anu produk kompos sareng bungkusan. Program sertifikasi kami mastikeun yén produk sareng bungkusan anu nunjukkeun logo BPI parantos diuji sacara mandiri sareng diverifikasi dumasar kana standar dumasar ilmiah. Urang ngamajukeun praktik pangsaéna pikeun pangalihan sareng pulih tina bahan kompos anu ngalangkungan kompos sareng kotana sareng komérsial.

OKcompost

OK Komposisi: 

Pembungkusan atanapi produk anu ngagaduhan labél INDUSTRIAL kompos dijamin dijamin tiasa biodegradable di pabrik kompos industri. Ieu manglaku ka sadaya komponen, inks sareng aditif. Titik rujukan tunggal pikeun program sertifikasi mangrupikeun standar anu standar harmoni EN 13432: 2000: dina sagala kajadian, produk anu ngagaduhan logo kompos OKÉ patuh syarat pikeun EU Packaging Directive (94/62 / EEC).

FDA-1

FDA:

Sertipikat ieu negeskeun Gianty didaptarkeun sareng Administrasi Pangan sareng Narkoba AS saluyu sareng Act dina Modérialisasi Kasalametan Kaséhatan FDA sareng UU Pangan sareng Narkoba, sakumaha anu dipinda ku Bioterrorism Act, sareng nampi nomer pendaptaran FDA di luhur.

BRC

BRC:

Direktorat Standar Global BRC mangrupikeun database resmi sadaya audit anu dilakukeun ngalawan hiji Standar Global BRC. Badan sertifikasi ngatur sadaya parobahan dina daptar situs. dokumen Inok sareng inpormasi status sertifikasi anu diayakeun dina Diréktori.

SMETA Logo

SMETA:

SMETA nangtung pikeun Inok Perdagangan Etika Anggota Sedex sareng mangrupikeun format audit étis anu paling sering dianggo di dunya. Éta ngagabungkeun prakték pangpayunna dina widang tanggung jawab sosial perusahaan. Konsép anu ngajelaskeun hiji metodologi dumasar kana Code Base Ethical Trading Initiative (ETI).

SGS

SGS:

Luyu sareng Komisi Peraturan (EU) No 10/2011 tanggal 14 Januari 2011 kalayan amandemen pikeun nangtukeun migrasi sadayana ku SGS.

Luyu sareng FDA 21 CFR 175.300, total ékstraksi nyumponan standar na ku SGS.

BSCI

BSCI:

Sistem Pemantauan Pamatuhan Usaha Sosial (BSCI) mangrupikeun pendekatan Éropa pikeun ningkatkeun kamampuan sosial di nagara supplier ngalangkungan solusi pemantauan standar sosial anu seragam.

BPA FREE

BPA Bébas:

Bisphenol A, anu sering katelah BPA mangrupikeun bahan kimia anu aya dina plastik keras sareng lapisan tuangeun dahareun sareng inuman kaléng anu tiasa kalakuan ku cara éstrogén sareng hormon sanés dina awak manusa. Kami ngagaduhan sertifikasi yén teu aya BPA dina produk urang.

ISO-9001

ISO 9001:

Standar ISO 9001 dumasar kana sababaraha prinsip manajemén kualitas. Kaasup fokus customer anu kuat, motivasi sareng implikasi manajemén luhur, pendekatan prosés sareng perbaikan berterusan.

COMPOSTABLE 7P2170

GRATIS 7P2170:

TÜV AUSTRIA mangrupikeun tés, pamariksaan sareng sertifikasi perusahaan global anu otorisasi global pikeun nawiskeun jasa pihak katilu / Sértipikasi anu bebas.