• Birchwood FSC Natural Renewable Compostable Cutlery

    Birchwood FSC Semula Diproseskeun Alam Dipinda

    Motong kami didamel tina 100% FSC®kai disertikeun. Kami nganggo kai birch anu tiasa diobérkeun pikeun urang cétas kusabab éta jinis kayu anu gancang. FSC®mangrupikeun standar global pikeun perhutanan sustainable sareng aranjeunna ngajamin yén pikeun unggal tangkal anu ditebak, tangkal anu anyar dipelakan. The FSC®standar ogé ngalieurkeun flora alam sareng fauna leuweung. Cutlery kami teu kadaptar sahingga anjeun kéngingkeun cutlery 100% anu pinuh compostable.

  • 100% Bamboo Natural Renewable Compostable Cutlery

    100% Potongan Komporable Bawang Asli Bawang Asli

    Cutlery awi anu ramah lingkungan mangrupikeun pilihan ngan ukur alam anu ngan ukur dilakukeun tina organik anu diperyogikeun, awi anu tiasa dirobih. Éta elegan sareng mantap. 100% kisaran sésana compostable urang bakal cocog sareng kaayaan naon waé.