Tentang Kami

Visi

Janten panaratas masa depan anu enol-sampah sareng nyiptakeun nilai pikeun para klien dina waktos anu sami.

Misi

Gianty maenkeun salah sahiji sabuk anu penting dina sistem katering anu éksklusif. Gianty nyandak tanggung jawab sosial langkung pikeun perlindungan lingkungan.

TENTANG KAMI

Diadegkeun dina taun 2007, Gianty utamana aktipitas manufaktur sareng ékspor produk anu ramah écoos pikeun ngabobol klien, ngahirum janten anu langkung bersih. Kantor pusatna Gianty perenahna di Shanghai sareng dua pabrik aya di Ningbo sareng Hunan.

Gianty mangrupakeun produsén lengkep anu terpadu kalayan desain in-house, pangwangunan prototipe, sareng pabrik produk. Pausahaan parantos ngawangun tim R&D elit kalayan ahli téknis spésialisasi dina rékayasa kompos, bioplastika panalungtikan, sareng pangwangunan prototipe. Tim R&D ngalaksanakeun sareng nganggo panalungtikan ilmiah pikeun ningkatkeun produk anu aya sareng ngamekarkeun produk énggal kanggo kauntungan klien. Pangalaman industri sareng kakayaan ahli euyeub ngabantosan pikeun nyiptakeun produk anu cocog pikeun nungtut pasar khusus.

FAKTOR GIANTY

Shanghai Gianty ngadominasi bisnis paling ékspor. Ningbo Gianty tanggung jawab pikeun ngahasilkeun dispabelan compostable. Hunan Gianty maénkeun peran konci pikeun ngahasilkeun réproduksi mérek sareng awi anu tiasa dianggo deui. Tutuwuhan Gianty kalebet pabrik cabang Ningbo sareng Hunan dilengkepan 17 garis produksi. Langkung ti 90% mesin dioprasikeun ku komputer sareng robot. Tim Gianty sacara nasional diwanoh dina tim desain-desain ngamungkinkeun Gianty pikeun ngaropea produk anu nyayogikeun paménta klien. Percetakan sampel 3D tiasa disayogikeun dina tilu dinten lima dinten kanggo conto akhir.

1
2
3

Tim penjualan peuntas laut Gianty mastikeun komunikasi anu épéktip sareng efektif ku jalan média anu rupa-rupa sareng tepat waktu pasuaran klien pikeun tim sanésna (nyaéta R&D, tim produksi sareng gudang). Gianty mangrupikeun produsén anu padagang sareng padagang tina méja caterer na éntri éksklusif di China. Produkna parantos diékspor ka langkung ti 20 klien saingan dunya.

BUKU:

Diadegkeun dina 2007, Gianty teras-terasan dina manufaktur sareng dagang produk ramah écoos pikeun klién katering, ngahaturanan janten dunya janten langkung bersih. Markas Gianty perenahna di Shanghai sareng pabrikna aya di Ningbo, Cina.

Saatos eksplorasi sareng pamekaran 12 taun, Gianty parantos janten salah sahiji produsén padagang sareng padagang bahan bakar anu tiasa didamel / diasimegradasi di China, sareng ngawangun kerjasama kuat sareng para klien di Asia, Eropa sareng Amérika Kalér. Taun 2016, total pendapatan langkung ti 10 juta dolar AS.

Kami henteu ngan ukur produk kompos tapi ogé solusi héjo. Rangkaian méja sustainable anu kami nawiskeun produk ramah écoos anu saé dina harga kompetitif.

4
5
6

SIJIL

qfvd