100% Potongan Komporable Bawang Asli Bawang Asli

Katerangan Singkat:

Cutlery awi anu ramah lingkungan mangrupikeun pilihan ngan ukur alam anu ngan ukur dilakukeun tina organik anu diperyogikeun, awi anu tiasa dirobih. Éta elegan sareng mantap. 100% kisaran sésana compostable urang bakal cocog sareng kaayaan naon waé.


Jinis Produk

Produk Tag

Péso awi tina awi alam murni. Awi bahan anu paling bisa di-update. Éta dipanén sareng diciptakeun sacara berkekalan. Masangkeun tekenan kasenangan, rasa sareng pangalaman sareng kebon awi urang. Dipotong awi anu éndah ngawangun ieu santai dina panangan anu pas sareng sampurna. Aset nyata pikeun undak, dina festival dahareun sareng acara, dina situs kemah sareng nalika barbecues sareng pésta kebon. Henteu ngan ukur tiasa tuang pikeun ngadahar és-krim, jajan tapi ogé gaya ala barat sapertos mi sareng salad. 100% kuburan kompos urang anu mangrupikeun pilihan anu saé kanggo luhur, fashion sareng lingkungan.

Déwan Stewardship Council (FSC), mangrupikeun organisasi nirlaba anu netepkeun standar tinggi anu pasti pikeun mastikeun yén perhutanan diamalkan dina cara anu tanggung jawab pikeun lingkungan sareng mangpaat sosial. Upami produk dilabélan salaku "FSC Certified," éta hartosna éta kai anu dipaké dina produk sareng produsén anu ngajantenkeun syarat éta Déwan Déwan Stewardship.
Sertifikasi FSC dianggap salaku "standar emas" pikeun kayu dipanén tina leuweung anu ditanggung, tanggung jawab sosial, sadar, lingkungan, sareng ékonomis.

Fitur
• FSC Certifiedated
• Alami langkung saé
• Bahan dianyari
• Pilihan cutlery bergaya, terjangkau, ramah pikeun piknik anjeun salajengna, kantor atanapi pesta makan malam, acara khusus, kawinan, atanapi warnet atanapi restoran anjeun
• Komposisi di kompos bumi sareng kompos komérsial
• Biodegrade sareng henteu ngotoran atanapi ngaruksak lingkungan

Tech Spésifikasi

Barang  Pisung Pisu
Bahan  Awi
Panjangna  170mm 
Ketebalan  1.8mm
Nolak Laju 1%
Kartu cacah  1000 PCS
Barang per pak  100 PCS
Pek unggal karton  10 pek
Ukuran karton  22 * 18 * 19cm
GW  3,7kg
Barang  Garpuh awi
Bahan  Awi
Panjangna  170mm 
Ketebalan  1.8mm
Nolak Laju 1%
Kartu cacah  1000 PCS
Barang per pak  100 PCS
Pek unggal karton  10 pek
Ukuran karton  25 * 18 * 23cm
GW  3,7kg
Barang  Spoon awi
Bahan  Awi
Panjangna  170mm 
Ketebalan  1.8mm
Nolak Laju 1%
Kartu cacah  1000 PCS
Barang per pak  100 PCS
Pek unggal karton  10 pek
Ukuran karton  24 * 18 * 26cm
GW  4kg

Lamaran

application1
application2
application3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami