• index-about-us1

Tentang Kami

Urang ngumumkeun pernyataan anu saé

Gianty mangrupakeun produsén lengkep anu terpadu kalayan desain in-house, pangwangunan prototipe, sareng pabrik produk. Pausahaan parantos ngawangun tim R&D elit kalayan ahli téknis spésialisasi dina rékayasa kompos, bioplastika panalungtikan, sareng pangwangunan prototipe. Tim R&D ngalaksanakeun sareng nganggo panalungtikan ilmiah pikeun ningkatkeun produk anu aya sareng ngamekarkeun produk énggal kanggo kauntungan klien. Pangalaman industri sareng kakayaan ahli euyeub ngabantosan pikeun nyiptakeun produk anu cocog pikeun nungtut pasar khusus.

Warta

GHTHER BERITA TERBARU-BOHONG PAKEUN-BASA

  • Rencana Aksi Ékonomi Éropah EU reintensify drive pikeun bungkusan ramah lingkungan

    Komisi Éropa parantos ngadamel Rencana Aksi Ékonomi Ékspéritasi énggal dimana éta prioritas ngirangan panyimpangan sareng sampah bungkus, nyetir desain pikeun bungkus tiasa didaur ulang sareng didaur ulang sareng ngirangan pajeulitna bahan bungkusan. Rencana, anu diperkirakeun ku Komisi salaku salah sahiji t ...

  • Tinjauan Paméran Gianty

    Taun ka tukang, urang ngahadiran Canton Fair, NRA di Chicago sareng PLMA di Amsterdam. Minggu kamari urang kakara ngahadiran HRC ti Mar 3-5th - acara panggedéna sareng UK anu paling bergengsi. Industri pangan UK sareng layanan silaturahmi diakui sacara global di payuneun ...

Langkung Produk

GHTHER INFORMATION TUNGGAL TERBARU INFORMASI KOMPUTRAS HENTS